pondelok 20. októbra 2014

04 Attack of the Gazungas


“Kris, keďže sme teraz kamaráti,” Kai začal ako sa zvalil vedľa Krisa na jeho postel až príliš pohodlne, “môžem ťa poprosiť o malilinkatú láskavosť?”

Tao a Sehun, ktorí bolo úplne ignorovaní keď Kai vletel do dverí a mieril si to priamo ku Krisovi, si vymenili opatrné pohľady.

“Povedz nie.” Tao varoval svojho spolubývajúceho. “Vždy povedz Kaiovi nie.”

Kai-a to nevykolajilo, ale aj tak. “Ospravedlň ma, ale muži tu preberajú nejaké veci. Choď sa hrať s kozami tvojej frajerky a nechaj nás o samote.”

Luhan sa nekontrolovateľne zachichotal (pravdepodobne nad tým použitím slova “kozy”) z rohu, čím pripomenul všetkým v miestnosti, že vlastne zabudli na to, že on tam bol s nimi celú dobu, zatiaľ čo robil niečo podozrivé so Sehunovou koženou bundou. Sehun neskôr zistí, že jeho milovaná stará budna bola tým zničená..

Tao vnútorne zastonal, keď si spomenul na jeho blížiace sa rande s Mayou, s dokonale peknou a úplne všednou dievčinou, ktorú stretol na začiatku tohto týždňa. Bola veľmi zaneprázdnená bytím hanblivou a on bol veľmi zaneprázdnený hraním sa na hetero a zdvorilým pred Krisom, že až akosi skončili s plánom ísť do kina tento víkend.

" Kris, zjavne jediný rozumný človek v miestnosti opravil Kaia. “Vieš, Maya nie je v skutočnosti jeho dievča. Oficiálne sa ešte nestretli.”

Kai prehnane odpadol. “Oh, ale sú si súdení! Cítim to v srdci.”

“Takže toto musí byť vážne.” Sehun povedal bez emócií. “Kai ukradol srdce nevinnej duši len aby ho mohol cítiť.”

Kai sa robil, že ho nepočul. “Maya je to čo Tao potrebuje. Dievča, ktoré je silné dostatočne na to aby ho v noci podržala,” Kai sa pritlačil bližšie ku Krisovi a zašepkal, “keď prídu slzy.”

Kris dostal zimomriavky. “Kai, toto je naozaj viac ako som potreboval vedieť.”

Kai sa samoľúbo uškrnul a prehodil ‘bežné’ rameno kolo svojho ‘kamaráta’ Krisa, dostávajúc ostrý pohľad od Taa. “Toto je  dôvod prečo som tu.”


~~~~


K Taovej nespokojnosti, zvyšok týždňa doslovne preletel a už bola odrazu sobota. Tao stál pred pozdĺžným zrkadlom v Kaiovej izbe a snažil sa vytvoriť vzhľad práve-som-sa-vytrepal-z-postele svojim vlasom a oblečeniu.

“Nepanikár. Vyzeráš dobre.” Kai odstrčil Taa aby mal lepší prístup k výhľadu na jeho vlastný okúzlujúci odraz.

Tao ho odstrčil späť so značne väčšou silou. “Len pretože sa naozaj nezaujímam o toto rande neznamená že nemôžem vyzerať najlepšie ako viem.”

“Súhlasím, “Luhan povedal so spokojným úsmevom. “Ak sa ti páči ako vyzeráš, budeš šťastný a sebavedomí a všetko pôjde jednoduchšie.”

“Ďakujem.” Tao sa usmial, ignorujúc podozrievavý pohľad od Sehuna a vrátil sa k jeho upravovaniu.

 Kai si prečistil nepobavene hrdlo. “Mohli by ste si vy dve kurvy utiahnuť vaše ramienka a stuhy na vlasoch a ktovie čo ešte inokedy? Máme tu dôležité veci, ktoré musíme prebrať.” Šťuchol Taa do hrude. “Mám s tebou nevyriadené účty. A nemyslím to obrazne.”

Sehun ho prerušil. “Ako by to mohlo byť obrazne?”

“Sklapni!” Kai na neho zakričal. “Si ďalší.” Otočil sa na Taa. “Kvôli tvojej blbej kozy-versus-kokoty dráme, nikdy som sa Krisa nespýtal veľmi dôležitú láskavosť. Dodrbal si to, ty špina.”

Taovi sa nepáčilo, k čomu táto konverzácia speje, okamžite pristúpil do priestoru menšieho chlapca. “Ak sa tá láskavosť týka tvojho kokota, urobím viac než len že to dodrbem.”

Kai jednoducho okolo neho prešiel a zvalil sa na jeho stoličku so vzdychom. “Sakra, TERAZ si chlap. Nie, veľké dieťa, nejdem za Krisovým penisom. Nechám ho celý tebe ak máš gule na to ísť za tým oa tridsať alebo štyridsať rokov.” Arogantne sa zasmial na jeho vlastnej poznámke. “Naozaj, mal by si sa takto rozčulovať častejšie. Si sexy keď si mužný.”

“Oh úplne!” Luhan súhlasil menej posmešne ako Kai. “Dievčatá ťa budu milovať ak budeš drsný, sexy chlap. A aj chlapci. Sedí ti to.”

Tao ignoroval ich rady, pretože podla neho, je najviac mužný v miestnosti. Čo nebolo viac menej ani také ťažké.

Na druhej strane Sehun začal byť iritovaný tým, že Luhan upieral pozornosť na niekoho iného ako na neho. “Chýbal som v deň, kedy bol Tao certifikovaný ako sexy hetero cukríkový muž?”

Luhan drzo odpovedal. “Ano, bol si zaneprázdnený svojim zmyslom pre módu, ktorý bol chirurgický odstránený cez tvoj zadok!”

Sehun zavrčal na svojeho priateľa ako alfa samec, ktorý vynadal retardovanému členovi svorky, ktorý sa snažil chytiť vlastný chvost. “Ozdobil si moju motorkársku budnu s rúžovými a fialovými plastovými diamantmi. Vyzeral som ako nemanželské dieťa Pekelných Anjelov a Krásne Krásnou Princeznou!”

“A kto si presne myslíš, že si, s tvojou otrasnou starou koženou sračkou? Líder nejakého coolového motorkárskeho gengu? Prosím ťa.” Luhan strategicky skombinoval výsmech a roztomilé našpúlenie pier. “Toto je chlapec, do ktorého som sa zaľúbil.”

Sehun bol ako vždy pripravený so svojim šikovným odvrknutím. “Zaľúbil si sa do teplého krasokorčuliara alebo kryštáľovou drogou?”

“Zamiloval som sa do chlapa, ktorý by mal oceniť moju tvrdú prácu a dobré úmysly.” Luhan sa pozrel priamo do očí svojmu priateľovi so smrteľne vážnym pohľadom. “Chcel by si na to niečo povedať?”

Sehun zobral Luhanovú tvári jemne do rúk a naklonil sa blízko k nemu aby odpovedal. “ZNI. ČE. NÁ”

Kai si prečistil hrdlo. “Dobre, toto bola veľmi vzrušujúca epizóda Ten Gay a Ten Bezradný.” Uskočil lietajúcej bote vedľa jeho hlavy a uprel svoju pozornosť na Taa. “Okay, je čas aby si bol hetero. A neboj sa, budeme s tebou v kine aby sme ti pomohli keď bude treba. Neviem čo to presne bude, ale beriem si tampóny, kondómy a píšťalku.”


~~~~


“Oh, myslím, že som niečo také videl v nejakom divnom porne. Dievča jebalo chlapa a potom ho zhltla. Potom ona akože položila jej vajíčka do jeho tela aby sa mohli jej deti najesť. Bolo to nechutné… ale trocha cool.” Kai si dal viac popkornu do úst a radostne pokračoval v sledovaní Taa ako je ‘hltaný’ Mayou pár rád pred nimi.

Sehun sa pozrel na jeho sadistického kamaráta v rade za ním. “Ano, aj ja som to videl, bol to dokument o tom ako sa pária chrobáky. Naozaj všetko vidíš sexuálne?

Kai ako bolo očakávane, chcel urobiť hlúpe porovnanie párenia hmyzu a Sehunovho a Luhanovho sexuálneho života, ale všetci traja boli donútení pozrieť dole, keď Maya išla cez uličku do vestibulu.

Ani nie desať sekúnd neskôr, Tao upaloval hore k ich miestam a zkolaboval radu pred nimi. “Nemôžem, nemôžem, nemôžem… ja proste… nemôžem…” Začal vzdychať.

“Ok, ukľudni sa.” Povedal Luhan a hladkal Taove rameno. “Išla na záchod, že? Takže máš kopu času sa pozviechať. Proste dýchaj a prekonaj ten horor.”

Kai otvoril dramaticky jeho oči naširoko a zakričal. “Horor, horor!”

Tao rýchlo prikývol. “Je to, veď vieš, je to len o tom, že keď ju pobozkáš budeš si predstavovať, že je to kapitán futbalového tímu u nás na strednej.” Sehun a Luhan obaja rýchli prikývli, zatiaľ čo Kai bol zaujatý tou predstavou. “Ale je to nemožné, keď ma tlačí svojimi… svojimi…”

Našťastie tam bol Kai. “Kozami? Ceckami? Balónmi? Melónmi?”

Sehun konečne zdvihol ruku. “To stačí. Ďakujeme.”

Luhan si poškriabal hlavu cez jeho ofinu. “Melónmi?”

“Chcel som byť pestrý.” Kai priznal s myknutím pliec.

Sehun zavrel oči a prešiel si po spánkoch. “Misia dosiahnutá.”

“Chalani, dávajte pozor!” Tao zajačal. “Je veľmi kurevnícka a veľmi do mňa. Chcela aby som s ňou išiel na záchod aby sa o mňa postarala!”

Sehun nadvihol obočie. “Má pravdepodobne veľa sebarešpektu.”

“Bez pomoci, zlýhavaš v tom byť hetero, mimochodom.” Kai sa pousmial. “Čo by dal heterák za to aby ho prvá baba jebala na verejných záchodoch na prvom rande. Myslím, ýe je to pointe, najlepší ťah je urobiť to.”

Tao, Sehun a Luhan pozreli neveriacky na Kaia.

“Za prvé, nemal by mať sex ak ho nechce,” Luhan začal. “Mal by si mať sex len s niekým koho miluješ a veríš mu.”

Kai tresol Sehuna zo zadu na hlave. “Čo za druh cukrovej vaty ho učíš?”

Luhan dodal “Plus, nie je to niečo do čoho by sa malo hnať. Malo by sa počkať, pokým sú obe osoby s tým v pohode. Sex na prvom rande je fuj-fuj!” Luhan dodal.

Kai tresol Sehuna zas. “Idiot! Rozkošným chlapcom sa takéto kraviny nehovoria. Dáva im to seba-hodnotu!”

“Ak by som mal zapnuté nohavice, nakopal by som ti hneď teraz zadok.” Sehun varoval pred tým než sa vrátil k téme. “Mali by sme tiež brať do úvahy, že nemusí byť psychicky pripravený na to to urobiť. Ledva s ňou môže byť to neboli v hre zapojené žiadne produktívne orgány.”

Pred tým, než Tao mohol obrániť svoju mužnosť alebo Kai sa opýtať otázky ohďadne príbehu so Sehunovými rozopnutými nohavicami, Luhan poskočil na mieste, vzdychol tak silno ako bol hrubo napadnutý vibrátorom. “Oh moj bože, Tao! Úplne som ti zabudol povedať! Kris mi pred tým písal, že je na ceste. Myslím, že ide špiónovať s nami.”

Taová tvár padla. “Robíš si zo mňa srandu?”

“Nie, bude tu určite každú minútu.” Luhan sa zatváril ospravedlňujúco. “Prepáč, mal som ti povedať pred tým ale mal som vtedy niečo v ústach.”

Keďže Tao bol primrznutý v panike, Kai sa musel opýtať. “Ty idiot, prečo si to proste neprehltol?”

“Oh, prehltol.”

Tao sa prebral z kómy. “Ew.”

Kai bol viac zaujatý tou logistikou. Naklonil sa bližšie k Sehunovi. “Takže, si jebal tvoju hračku do úst v kine plnom ľudí zatial čo som sedel vedľa teba,”

Sehun sa jednoducho ušklebil.

“Rešpekt.”

Tao odfrkol. “Je to nechutné.”

“Oh, už viac nice,” Luhan ho usitil. “Je to odosť lepšie od kedy začal Sehun jesť viac ovocia. Dokonca chutné.”

“Nie, to nie je to čo som - - nevadí.” Tao sa postavil. “Ale Sehun, ak nabudúce bude niečo treba mi povedať, skús myslieť aj na mňa a nestaraj sa len o seba. Naozaj, buď skutočný kamarát.”
Sehun sa snažil sústrediť na Taa a ignorovať fakt, že sa Kai pozeral na Luhanové rúžové napuchnuté pery s roztopašnosťou v jeho očiach. “Hej, kebyže si vyhoním zakaždým čo máš krízu, Lulu a ja by sme stratili to čo nás spája ako pár.”

“Fajn. Uspokojíš sa tým, že sa spravíš na jeho tvár?”

“Dobre.”

Luhan položil svoju hlavu na Sehunove rameno a usmial sa na Taa. “Nezabudni čo sme kvôli tebe obetovali, zlatíčko.”

Tao si povzdychol. “Myslím, že by som mal ísť skontrolovať Mayu. Uistiť sa, či ma len neodkopla alebo niečo také. Nie že by som mohol byť tak šťastlivý.”

Kai ho ignoroval. “Vieš, Luhan, Sehun môže chutiť priemerne a tak, ale kebyže chceš niekedy skúsiť niečo s gurmánskeho menu, daj mi vedieť. Okay, zlatíčko?” Žmurkol lascívne.

Sehun položil ochranársku ruku na Luhanové drobné rameno. “Človeče, si môj kamarát a ľúbim ťa, ale ukončím tvoj život.”

Tao prešiel uličkou. “Myslím, že budeme mať kopu času prebrať chuť tvojho semena. Ale teraz tu máme agresívny pár kôz s ktorým sa musíme vysporiadať.”

“Hej chalani.”

Tao sa otočil. “Hej Kris.”

0 komentárov: